ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ* : Γίνονται εντός 14 (Δεκατεσσάρων) ημερολογιακών ημερών, από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας,με την  απαραίτητη προϋπόθεση τα προϊόντα να είναι στην ίδια ακριβώς κατάσταση που σας παραδόθηκαν,να συμπεριλαμβάνεται η απόδειξη πληρωμής της παραγγελίας σας και με επιβάρυνση σας των εξόδων αποστολής.

Εντός 14 (Δεκατεσσάρων) εργάσιμων ημερών, από την παραλαβή της επιστροφής σας από εμάς, θα επιστρέψουμε τα χρήματα σας στον τρόπο πληρωμής που έχετε χρησιμοποιήσει.

Σε περίπτωση επιστροφής παραγγελίας (δεν την παραλάβατε) η οποία έχει εξοφληθεί με την ολοκλήρωση της,από το συνολικό ποσό της επιστροφής χρημάτων θα αφαιρεθούν τα έξοδα αποστολής της.

Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων σε διαφορετική τράπεζα από τη συνεργαζόμενη με το e-zen.gr,Alpha Bank,επιβαρύνεστε τυχόν διατραπεζικά έξοδα.

Μετά το πέρας 14 (Δεκατεσσάρων) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας δεν γίνονται δεκτές επιστροφές προϊόντων και χρημάτων.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ*: Γίνονται εντός 14 (Δεκατεσσάρων) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας, χωρίς καμία επιβάρυνση,με την προϋπόθεση να γίνει από εσάς με ACS Courier και με την ένδειξη ‘‘Χρέωση Παραλήπτη’‘.

Η αποστολή από το e-zen.gr της αλλαγής/νέας παραγγελίας σας γίνεται με δική σας χρέωση εξόδων αποστολής.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ*: Γίνονται εντός 14 (Δεκατασσάρων) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας με δική σας επιβάρυνση των εξόδων επιστροφής και αποστολής της νέας σας παραγγελίας.

Οι αλλαγές γίνονται με το ποσοστό έκπτωσης της αρχικής παραγγελίας σας.

Η διεύθυνση για όλες τις αλλαγές/επιστροφές είναι :

Zen,Χρίστος Μαζαράκος

Γρηγορίου Λαμπράκη 46

Ρόδος,Τ.Κ. 85131

Τηλ : 2241034326

*Για επιστροφή ή αλλαγή είναι υποχρεωτική η επικοινωνία μας στο e-mail info@e-zen.gr ή στο τηλέφωνο 2241034326.